Lori 3tan Buang Sampah Kering & Perabot Lama

Buang Sampah Kering / Disposal Services

Anip Movers adalah pakar dalam bidang pelupusan perabot lama , barang2 terpakai dan terpilih sahaja semenjak tahun 1901 sekitar kawasan lembah Klang. Kami menyediakan Lori 1tan dan 3tan bersama 2 orang tenaga kerja untuk membantu anda mengangkut dari dalam rumah ke dalam lori.Harga yang kami tawarkan serendah RM350 untuk lori 1tan dan RM500 untuk lori 3tan dalam kawasan Kuala Lumpur.(premis Lif & Landed shj).

Oleh itu janganlah segan untuk menghubungi kami di talian Hotline kami

Call 012-6164347 / whatsapp https://anipmovers.wasap.my

atau www.lorisewa-murah.com/v1/#contact

Pastikan barang2 anda telah sedia untuk diangkut sewaktu ketibaan skuad kami,jika ada barang2 kecil hendaklah dimasukkan terlebih dahulu kedalam plastik beg sampah atau kotak agar mudah kami mengangkut.Skuad kami tidak akan menyapu / mop lantai / cuci / vakum dan sebagainya kerana ianya tidak termaktub dalam pakej 1Tan RM350 & 3tan Rm500.

Hanya barang2 terpilih sahaja yang kami dapat lupuskan : Segala jenis perabot , barangan kitar semula seperti kertas kotak,tin,plastik,besi dan sebagainya, barangan elektrik seperti oven rosak peti ais computer lama & seangkatan denganya, Baju2 lama, Contoh barang yang tidak diterima :Bahan Buangan Binaan, sisa bahan Toksik, Sampah Berbau atau basah, AYAT2 AL-QURAN & sebagainya.Perkara yang tidak dinyatakan sila call untuk kepastian.

Jagalah alam sekitar kita demi anak cucu dimasa hadapan